Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

HCB`92 DS1 - SC Elshout DS2
 

 

HCB’92 biedt weerstand tegen de koploper

Zondag 15 december stond er een wedstrijd tegen Elshout op het programma. Ondanks de spanning van de WK finale van het vrouwenhandbal die dezelfde middag gespeeld zou worden, begonnen beide ploegen gefocust aan de wedstrijd.

Na een enkele minuut kwam het openingsdoelpunt uit de handen van Gitte Vanhout, die vanuit de hoek kon scoren. Het antwoord van Elshout kwam vanuit een break-out na balverlies in de aanval van HCB’92. De dames herpakkten zich en liepen uit tot een stand van 5-2, na twee afstandsschoten van Annemarie Sens en een doelpunt van Manon Foolen die zich vrij speelde op de cirkel. Ook Linda Zwiers wist zich vrij te lopen op de cirkel waarna ze na een scherpe aanspeelbal kon scoren.
HCB’92 heeft meerdere malen balverlies geleden waardoor de dames van Elshout hun kans grepen in de break-outs. Ook vanuit de hoek wordt gescoord, waardoor Elshout terug op een voorsprong komt met 5-10. Keepster Mary Swinkels stopt een aantal schoten en ook de rest van de boxtelse dames laten de moed niet zakken. Annemarie Sens weet nogmaals met een scherp en hard schot in de kruising, de keepster van Elshout te verassen. Hiermee komt de ruststand op 7-10.

De tweede helft is het voor beide ploegen opnieuw zoeken naar mogelijkheden. Elshout geeft veel ruimte weg op de cirkel, maar de schotkansen worden niet altijd optimaal benut door HCB’92. Wederom door balverlies weten de dames van Elshout te scoren, maar keepster Mary weet de schade te beperken door een aantal vrije kansen te stoppen. De voorsprong van Elshout loopt uit tot 8-18 voordat de thuisploeg zich weet te herpakken. De dames proberen ruimte te creëren door veel te lopen in de aanval. Gitte Vanhout ziet haar kans in de hoek en scoort. Door een goede sper op de cirkel, kunnen Liza van Rooij, Annemarie Sens en Linda Zwiers nog vijf keer van afstand scoren. De wedstrijd eindigt in een stand van 13-19

Uitslagen 14 - 15 december
14 december
HCB'92 D1 - Groene Ster D2                           12-16
HCB'92/Zephyr DC1 - The Flyers DC1              13-21
15 december
HCB'92 DA1 - Swift DA1                                  9-30
HCB'92 DS1 - Elshout DS2                              13-19
MHV'81 HS2 - Aristos/HVB'92 HS2                   29-28

Bron :www.hcb92handbal.nl
Meer HCB`92 handbal nieuws >>>>


15-12-2019
 
 
HCB`92 DS1 - SC Elshout DS2
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)