Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Groesbeeks Glorie DS2 - HCB’92 DS1
 

 

HCB’92 DS1 niet in vorm tegen Groesbeeks Glorie DS2

Zondag 6 oktober stond er voor de dames van HCB'92 een uitwedstrijd tegen Groesbeeks Glorie op het programma. De eerste doelpunten waren voor Groesbeek. Annemarie Sens wist het eerste doelpunt voor HCB'92 op het scorebord te zetten vanuit de opbouwpositie.

Liza van Rooij wist Veerle van Abeelen te vinden op te cirkel waarna Veerle kon scoren, 4-2. Door niet goed uitstappen in de verdediging en een aantal gemiste kansen in de aanval van HCB'92 wist Groesbeek uit te lopen. Susan van den Berg wist een terugkomende bal van de keeper op te vangen en alsnog in het doel te krijgen. Het laatste doelpunt voor rust werd gemaakt door Annemarie vanuit een 9-meter, ruststand 10-4.

De tweede helft verliep voor de dames van HCB'92 niet zoals gewenst, veel kansen werden gemist en de verdediging stond slap. Veerle van Abeelen wist na 15 minuten het eerste doelpunt voor HCB'92 te maken na rust nadat Annemarie haar goed had zien instarten. Na veel doelpunten van Groesbeek wist Veerle van Abeelen ook het laatste doelpunt voor HCB'92 te maken nadat ze werd aangespeeld door Daniëlle Troeijen, eindstand 23-6. Het was niet de zaterdagavond voor de dames van HCB'92.

Snel loslaten en weer naar volgende week kijken dan staat er een thuiswedstrijd tegen Taxandria op het programma.07-10-2019
 
 
Groesbeeks Glorie DS2 - HCB’92 DS1
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)