Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

PSV Handbal DS2 - Bevo HC DS2
 

 

Verdiende zege PSV DS2 op BEVO HC DS2

Zaterdagavond 26 oktober speelden de dames van PSV Handbal DS2 hun 4e competitiewedstrijd tegen de dames van BEVO HC DS 2 uit Panningen. Beide teams gingen voortvarend van start maar de openingstreffer was voor BEVO HC met een knap afstandsschot. Nadat Esly Franken en Joyce Iding de stand weer in het voordeel van PSV hadden getrokken werden er door onze dames diverse mooie open kansen gemist.

Aan de andere zijde stond onze keeper Bente Poot een goede partij te keepen en stond in beginsel niet toe dat BEVO HC verder kon uitlopen. Na de 3-3 stond de verdediging van PSV niet goed en vergat men op tijd uit te stappen zodat BEVO HC kon uitlopen naar een 3-7 stand op het bord.
Na een paar wissels aan PSV zijde kwam er meer snelheid in het spel en werd er met meer druk naar voren gespeeld. Hierdoor werd de achterstand vrij snel naar 7-8 terug gebracht. Nadat Bente Poot een strafbal stopte en Stephanie Schampaert een strafbal op de paal schoot wist Stephanie Schampaert na een prachtige pass van Marit Hogenboom de 8-8 te scoren. Deze twee dames konden elkaar goed vinden en wisten samen de ruststand van 12-8 in het voordeel van PSV te brengen.

Na de rust ging de trein gewoon door en door snelheid te koppelen aan inzicht werd in een kort tijdsbestek de score opgevoerd naar 18-11. Verschillende speelsters  kregen rust en kwam er een periode waarin slecht werd verdedigd en men niet op tijd terug kwam. BEVO HC kreeg meer vat op het spel de tussenstand terug naar 23-22. Vooral de nummer 11 van BEVO HC kreeg heel veel ruimte en daar wist zij wel raad mee.  PSV rechte de rug en met een paar wissels wist men het doel weer te vinden met een paar fraaie doelpunten van Mandy Franken, Esly Franken en  het onderhandse schot van Tessa Schols. Het laatste doelpunt kwam op naam van Stephanie Schampaert die daarmee de eindstand van 28-25 op het scorebord projecteerde.

Volgende week  zaterdag 2 november spelen de dames van PSV Handbal DS2 een uitwedstrijd tegen NOAV DS1 in de Reinoudhal  om 20.30 uur te Susteren.

Weer een week later staat op zaterdag 9 november de thuiswedstrijd om 19.15 uur tegen Margraten DS1 op het programma. Uiteraard zijn de supporters van harte welkom in sporthal De Tempel in Eindhoven.

Auteur Cor Hogenboom


26-10-2019
 
 
PSV Handbal DS2 - Bevo HC DS2
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)