Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

PSV Handbal DS2 -  Beekse Fusie Club DS2
 

 

PSV Handbal DS2 spelen zeer zwakke wedstrijd tegen BFC

Zaterdagavond 7 maart speelden de dames van PSV Handbal DS2 hun thuiswedstrijd tegen BFC uit Beek.De dames van PSV kwamen heel matig uit de startblokken en voordat ze er erg in hadden , keken ze tegen een achterstand aan van 3 – 7.

Een trage opbouw, geen druk naar voren en combinaties die mislukten, waren de ingrediënten die een groot deel van de eerste helft onze dames parten speelden. Daar stond tegenover de snelle breaks en spelwisselingen van de tegenstander en omdat het uitstappen bij de verdediging van PSV Handbal vrijwel uitbleef, liepen de dames uit Beek comfortabel uit naar een 8 – 14 ruststand.

Ondanks dat er in de 2e helft iets meer druk werd gezet op de verdediging van BFC bleef de achterstand langzaam oplopen en werden de dames van PSV in de omschakelmomenten onder de voet gelopen en hadden de schutters van BFC hun vizier op scherp staan. Door een paar knappe reddingen van keepster Anouk Manders werd de achterstand niet groter. De wedstrijd eindigde in een verdiende overwinning van 17 – 28 voor BFC.

Hopelijk komen in de laatste wedstrijden van deze competitie de vertrouwde spelpatronen met vooral het snelle aanvalsspel weer terug, zodat de dames van PSV Handbal DS2 er een waardig slot van kunnen maken.

Te beginnen over 2 weken met een uitwedstrijd in Geleen tegen de dames van Vlug en Lenig DS2. Deze wedstrijd is op zondag 22 maart en begint om 15.25 uur in Sporthal Glanerbrook.

Auteur Cor Hogenboom
 


07-03-2020
 
 
PSV Handbal DS2 -  Beekse Fusie Club DS2
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)