&

H.C.B. ’92 in boeiend duel tegen Artimis

Boeiend duel in Boxtel

De Boxtelse dames namen het zondag 11 maart op tegen Artemis uit Tilburg.
H.C.B. ’92 opende de score  vanuit de hoek met een door Mirjam van Weert vrijgespeelde Nonja van de Langenberg.  Artemis ging direct in de tegenaanval en scoorde uit een penalty en een break out. Door een mooie schijnbeweging van Miranda van Engelshoven en een afstandschot van
Mirjam van Weert ging H.C.B ’92 weer aan de leiding. De dames waren erg aan elkaar gewaagd want door een vrije worp kroop Artemis weer dichterbij. Miranda van Engelshoven benutte een penalty maar Artemis antwoorde door de rechterhoek vrij te spelen en een snelle aanval door balverlies van de Boxtelse dames.  Toen volgde er voor de beide teams een penalty. Zowel Artemis als Miranda van Engelshoven benutte deze kansen. Miranda bepaalde met een afstandsschot de ruststand op 7-6 .

Ook de tweede helft bleef het gelijk op gaan.  Als eerste scoorde Artemis vanuit de hoek door een snelle aanval. Ellen Persoon bracht de stand op 8-7 met een mooi 1-2tje met Elly Meulendijk. Wederom werd aan beide kanten een penalty uitgedeeld. Deze werden weer door beide teams benut.  Het ging zo gelijk op dat na een doelpunt van Mirjam van Weert, Artemis met  twee afstandsschoten de stand op een spannende 10-10 bracht. Mirjam van Weert scoorde met een mooi afstand schot maar benutte helaas niet de penalty die de stand verder uit kon breiden. In de laatste minuut krijgt Artemis nog een penalty die ze wel benutte waardoor de punten gedeeld moesten worden.

Auteur :Nonja van de Langenberg