Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Winst HCB’92 DC1 in eerste wedstrijd zaalcompetitie.
 

 

Winst HCB’92 DC1 in eerste wedstrijd zaalcompetitie.

Blauw Wit weet al snel vanuit een break de 1-0 te scoren. Het duurt even voordat HCB’92 een tegengoal kan maken. Een paar kansen worden gestopt door de keeper van Blauw Wit of naast en over gegooid.
Aan de andere kant heeft HCB’92 de verdediging goed op orde. Blauw Wit komt niet door de muur van rood heen.

Laura Rokuszewska weet ook tot 3x achter elkaar de bal te onderscheppen. Dan lukt het Lenne vd Langenberg vanaf de cirkel de gelijkmaker te scoren. De paar kansen van Blauw Wit die door de goede verdediging van HCB’92 komen worden mooi gestopt door Robi Schoenmakers. In aanval heeft HCB’92 nog moeite om in hun spel te komen, ze staan nog teveel stil. Al lukt het om een paar keer om op goal te schieten, lukt het niet om te scoren. Dan is het Yuna de Punder die vanaf de  linkeropbouw met een hard schot HCB’92 op voorsprong brengt. Niet veel later weet Lenne vd Langenberg er vanaf de cirkel 1-3 van te maken. Meteen daarna weet ook Blauw Wit te scoren, net onder benen van Robi Schoenmakers door.
Vanuit de rechterhoek maakt Denya Schimmel een knappe goal. Blauw Wit weet met geluk een door de verdediging van richting veranderde bal te scoren vanuit de linkerhoek. Na een overtreding op Jara Schoenmakers krijgt HCB’92 een strafworp. Danielle de Ruijter neemt de strafworp, maar deze wordt helaas gestopt. Voor rust lukt het Yuna de Punder nog om er 3-5 van te maken door vanaf de linkeropbouw omhoog te komen

Na rust geeft de goede scheidsrechter aan op tijdspel te gaan letten en legt uit hoe dit werkt. Het is beide teams duidelijk, want het is deze helft niet nodig om hiervoor te fluiten. Met een snelle aanval weet Danielle de Ruijter Jara Schoenmakers aan de linker kant te vinden die keurig afsluit. Het lukt Blauw Wit nog een keer met een snelle tegenaanval om te scoren. Lenne vd Langenberg is op de cirkel goed aanspeelbaar en maakt er 4-7 van. Keeper Denya Schimmel weet een aantal tegenaanvallen op rij te stoppen, evenals de keeper van Blauw Wit. De Boxtelse dames hebben nu in de aanval ook het ritme gevonden, balsnelheid gaat omhoog en er is meer beweging, waardoor de voorsprong steeds groter wordt. Door Luna v Uden die goed naar de cirkel toe in start, Robi Schoenmakers die midden door de verdediging heen kon en enkele snelle aanvallen loopt de uitploeg verder uit. Blauw Wit komt er niet meer aan te pas. Nog een paar mooie snelle aanvallen van HCB’92, maar het lukt niet om nog meer te scoren. De einduitslag is 4-12 in het voordeel van HCB’92.

Uitslagen 16-17 oktober

Zephyr/HCB'92 HA1 - Apollo HA1                     21-20
Blauw Wit DC1 - HCB'92 DC1                           4-12
Desk DA1 - HCB'92 DA1                                  30-12Bron :www.hcb92handbal.nl
Meer HCB`92 handbal nieuws >>>>


16-10-2021
 
 
Winst HCB’92 DC1 in eerste wedstrijd zaalcompetitie.
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)