&

HCB’92 DA1 verliest nipt van DKM Tools O.H.C. ‘01 DA1

Voor de wedstrijd hadden de dames van HCB’92 afgesproken dat ze er een leuke pot van zouden gaan maken aangezien het laatste duel tegen DKM Tools / O.H.C.’01 met hoge cijfers (43-11) verloren werd.

De wedstrijd starten toch wat anders. HCB'92 was in het begin dominater als de uitploeg en kwam al snel door doelpunten van Tess Berkien, Jorien Strik en Anouk Foolen op een voorsprong 7-2. De verdediging van HCB'92 verzwakte en daar maakte DKM Tools / O.H.C.’01 zeker gebruik van en kwam terug naar een 8-4. Spanning zat er in de eerste helft niet echt in en er werd om en om gescoord en de ruststand was 9-13 in het voordeel van de dames uit Oosterhout.
De tweede helft kwam er weinig variatie in het spel maar de boxtelse dames probeerde de stand te verkleinen door een goal van Anouk Hermans 10-13. Het lukte HCB'92 niet om de verdediging goed neer te zetten en waardoor DKM Tools / O.H.C.’01 Ohc diverse keren kon scoren en op een 14-19 voorsprong kwam. Anouk Foolen kreeg mandekking en zo kwamen er gaten in de verdediging van de uitploeg en kreeg HCB'92 kansen tot scoren en die werden benut door Tess Berkien, Jorien Strik en Anouk Foolen. Er kwam spanning in de wedstrijd met nog 10 minuten op de klok en een stand van 19-20. Helaas lukte het niet om de winst in eigen huis te houden maar er is zeker weerstand gegeven. Eindstand 22-25

Uitslagen 14 - 15 mei
HCB'92 DC1 - Blauw wit DC1                                          10-13
HCB'92 DA1 - DKMTools / O.H.C.'01 DA1                       22-25
Handbalshop.nl / Witte ster HA1 - Zephyr/HCB'92 HA1   35-8

Programma 21 - 22 mei