Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

HCB’92 DA1 start goed tegen Elshout DA1
 

 

HCB’92 DA1 start goed tegen Elshout DA1

Op zondag 22 mei 2022 begon voor de meiden A-jeugd het veldseizoen. Dit seizoen trapte zij af met een thuiswedstrijd tegen Elshout. De wedstrijd startte goed voor de dames van HCB’92. Verdedigend stonden de Boxtelse dames goed, waardoor ze het voor Elshout erg lastig maakte om te kunnen scoren.

Door snel en gecoördineerd spel lukte het HCB’92 om in de aanval te scoren. Veerle van Abeelen trapte af, en maakte snel na de start van de wedstrijd het eerste doelpunt via de cirkel. Snel hierna volgde Jytte Brus vanaf de rechter opbouw door een goed samenspel en een snelle aanval met Lieke van Rooij en Veerle van Abeelen. De aanval erna scoorde Anouk Hermans door een goede sper van Jytte Brus. Alisha de Wit wist ook een gaatje te vinden in de dekking van Elshout en scoorde.
Hierna ging het minder met de thuisploeg. Er werden in de dekking fouten gemaakt waardoor Elshout kansen kreeg. Elshout kwam hierdoor op ruime voorsprong. De ruststand was 4-10 in het voordeel van Elshout.

De tweede helft startte erg goed voor HCB’92. Er werden ballen onderschept door Roos Reijenga, die zorgde dat de aanvallen van Elshout onderbroken werden. Ook keepster Elisa van de Laar stond goed, waardoor het Elshout 15 minuten lang niet lukte om te scoren. Deze tijd benutte HCB’92 goed door meerdere pogingen te doen. Jorien Strik deed een poging om vanaf de opbouw met een sprongschot te scoren, deze miste ze helaas. Er werden weer snelle aanvallen gespeeld, dit had effect. Voor het eindsignaal klonk, wisten Veerle van Abeelen en Alisha de Wit nog een aantal doelpunten te maken. Het was een erg leuke wedstrijd, waarin de meiden van HCB’92 nieuwe kansen hebben gezien, plezier hebben gehad en hebben samengewerkt.
De eindstand was 9-13 in het voordeel van Elshout.

Uitslagen 21 - 22 mei
HCB'92 DC1 - Habo'95 DC1                                            21-15
HCB'92 DS1 - Lido DS1                                                   afgelast
HCB'92 DA1 - S.C. Elshout DA1                                      9-13

Programma 28 - 29 mei
28 mei
Handbal Someren DC1 -  HCB'92 DC1                           13.00 uur (De Postel, Someren)
Zephyr/HCB'92 HA1 - Handbalshop.nl/Witte ster HA1    19.30 uur (Dioscuren, Schijndel)
29 mei
White Demons DA1 - HCB'92 DA1                                  11.10 uur (Rauwbraken, Berkel-Enschot)

Bron :www.hcb92handbal.nl
Meer HCB`92 handbal nieuws >>>>


22-05-2022
 
 
HCB’92 DA1 start goed tegen Elshout DA1
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)