Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Elshout DA1 - HCB`92 DA1
 

 

HCB`92 DA1 verliest sportieve wedstrijd van Elshout

Zondagochtend 3 oktober stond voor de dames van de A-jeugd de wedstrijd tegen Elshout op her programma. De wedstrijd begon goed. Het was al snel 1-1 door een mooi doelpunt van Anouk Foolen.

Doordat Elisa van de Laar goed stond te keepen en Anouk Hermans en Jytte Brus goed stonden in de verdediging werd het 2-2 met een doelpunt vanaf de negen meter van Jorien Strik. Hierna zakte HCB’92 een beetje in waardoor er uiteindelijk een ruststand was van 5-2 in het voordeel van Elshout. Elshout begon goed aan de tweede helft. Maar Tess Berkien scoorde namens HCB’92 al snel weer een punt waardoor het 7-3 werd. Ook wist Anouk Foolen nog een keer te scoren en de stand op 8-4 te brengen. Hierna ging het minder voor de Boxtelse dames, de verdediging stond minder goed dan in de eerste helft en dus kon Elshout op een voorsprong komen van 10-4. Maar hierop antwoorde Ive van den Langenberg met een mooie goal vanuit de hoek. De stand was nu 14-5. Maar HCB’92 had nu in de gaten hoe ze de aanvallen en de verdediging moesten opzetten. Hierdoor kon Tess Berkien nog een keer scoren en Anouk Foolen zelfs twee keer. De eindstand na een leuke sportieve wedstrijd was 16-8 in het voordeel van Elshout.


Bron :www.hcb92handbal.nl
Meer HCB`92 handbal nieuws >>>>


03-10-2021
 
 
HCB`92 DA1 verliest sportieve wedstrijd van Elshout
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)