Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Swift DS2 wint van HCB’92 DS1
 

 

Swift DS2 wint van HCB’92 DS1

Zondag 7 november mocht HCB’92 na een korte pauze weer spelen. De tegenstander was Swift Helmond. Het begin van de eerste helft ging zeer gelijk op. De eerste goal was voor Swift, maar al snel scoorde Gitte Vanhout twee keer vanuit de hoek. In de laatste fase van de eerste helft liep Swift langzaam vijf doelpunten uit, ondanks een aantal goals van Lieke van Rooij, Annemarie Sens en Alisha de Wit.

In de rust werd afgesproken dat er in de verdediging beter geschoven en offensiever verdedigd moest worden. Hierdoor stond de verdediging beter en wist Swift minder te scoren, ook Mary Swinkels stond heel goed te keepen. Aan de kant van de Boxtelse dames vielen een aantal mooie doelpunten. Zo onderschepte Liza van Rooij de bal en speelde een mooi vliegertje samen met Veerle van Abeelen waardoor zij wist te scoren. Uiteindelijk scoorde Anouk Schellekens de laatste goal voor HCB’92, waardoor de eindstand 22-16 werd.


Bron :www.hcb92handbal.nl
Meer HCB`92 handbal nieuws >>>>


07-11-2021
 
 
Swift DS2 wint van HCB’92 DS1
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)