Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

HCB`92 DS1 - Jupiter DS
 

 

HCB’92 DS1 speelt een spannende pot thuis.

De dames van HCB’92 speelde zondag 29 november een wedstrijd tegen Jupiter’75 uit Eersel.
De wedstrijd starten meteen volle bak aan beide kanten. Er werd goed verdedigt door beide partijen.
De dames van Jupiter maakten na 4 minuten de 0-1 door een mooie wissel. HCB’92 kreeg ook kansen maar ronde te scherp af waardoor de bal via paal of lat de goal niet in wilde.

De dames uit Eersel kwamen al gauw met 0-3 voor te staan. Daarna ging het bij de Boxtelse dames beter lopen en scoorde Anouk Schellekens de 1-3. Maar Jupiter bleef druk zetten en snelle aanvallen opzetten waardoor HCB’92 vaak te laat terug was. Later kwam Veerle van Abeelen nog mooi vrij op de cirkel en  zo was de ruststand 3-7.

In de rust werd besproken door de coach dat de thuisploeg vooral hun eigen spel moesten blijven spelen en niet mee te gaan in hun tempo. Verder goed communiceren tijdens de verdediging en de balbezitter vast zetten. In de tweede helft werd de theorie meteen omgezet in daden. Gitte Vanhout scoorde mooi  in de korte hoek bij de keeper. Door sneller de bal rond te spelen en wat wissels in te zetten maakt Gitte Vanhout ook de 5-8. Hierna werd er door HCB’92 nog 2 keer gescoord door Annemarie Sens en was de stand weer 8-9. De Boxtelse keepster Manon Foolen had een paar mooie reddingen waardoor Jupiter ook niet uit kon lopen. Er werd ook meer ingezet in de aanval waardoor de HCB’92 meer kansen kregen en zo scoorde via Liza van Rooij doordat een teamgenoot  een goede sper zetten.

De wedstrijd bleef tot het eind spannend want bij een gelijke stand scoorde Jupiter weer 3 keer en moest de thuisploeg zich weer herpakken. In de laatste aanval scoorde HCB’92 nog mooi hoog in het net en bleef de eindstand 10-12. Het was een mooie wedstrijd om te kijken het bleef spannend tot het eind en de teams waren goed aan elkaar gewaagd.

Uitslagen 27-28 november

HCB'92 DC1 - Dynamico DC1                        8-7
HCB'92 DA1 - S.C. Elshout DA1                     afgelast
HCB'92 DS1 - Jupiter DS2                             10-12
Swift HA1 - Zephyr/HCB'92 HA1                     57-15

Programma 4 - 5 december
5 december

Swift HA1 - Zephyr/HCB'92 HA1                     11.15 uur (De Dioscuren, Schijndel)
Dongen DC2 - HCB'92 DC1                            11.35 uur (De Salamander, Dongen)
PSV Handbal DS4 - HCB'92 DS1                     12.15 uur (De Tempel, Eindhoven)

Bron :www.hcb92handbal.nl
Meer HCB`92 handbal nieuws >>>>


28-11-2021
 
 
HCB`92 DS1 - Jupiter DS2
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)