&

HCB 92 speelt mooie wedstrijd ondanks verlies

Zondag 26 september mocht HCB´92 een wedstrijd spelen tegen Someren. HCB´92 begon met een hele sterke verdediging alleen kwam er toch een goal van de Someren vanuit de hoek. Gelukkig reageerden HCB´92 hier snel op, Annemarie Sens maakte namelijk een goal doordat er een mooie wissel werd ingezet. Alisha de Wit bracht de  2-1 op het scorebord. De uitploeg reageerde hierop aar ook HCB’92 zette door waardoor het 4-5 werd. Veerle van Abeelen maakte een mooie goal vanaf de cirkel. Mary Swinkels stond goed te keepen waardoor de verdediging ook lekker stond. Voor der rust maakte Veerle van Abeelen nog een paar goals waardoor de ruststand op 6-9 stond. Tijdens de rust kwam Anouk Foolen ook in het team aangezien Annemarie Sens geblesseerd was geraakt. Someren begon goed aan de tweede helft waardoor het 6-13 werd. Daarna maakt Gitte Vanhout een mooie goal vanaf de rechterhoek. Alisha de Wit benutte een penalty ondanks dat de bal er via de paal inging. HCB´92 had een mooie wedstrijd gespeeld ondanks het verlies van 12-17.

Uitslagen 25-26 september