&

HCB`92 DS1 - The Flyers DS1

HCB'92 DS1 boekt zege op The Flyers DS1

Zondagochtend 27 maart stond er weer een thuiswedstrijd voor H.C.B.'92 op het programma. Voor de dames van H.C.B.'92 een nieuwe tegenstander, hier is eerder nog niet tegen gespeeld. Door de andere speelwijze van The Flyers was het voor H.C.B.'92 in de eerste paar minuten zoeken in de aanval en verdediging.

Veerle van Abeelen ging in de aanval goed door waardoor zij een penalty meekreeg, welke werd benut door Lieke van Rooij. Alisha de Wit en Gitte Vanhout wisten beide de keepster van de tegenstanders te verassen vanuit de hoek, 3-3. H.C.B.'92 kon goede aanvallen blijven opzetten waardoor Veerle van Abeelen een aantal keer mooi vrij kwam op de cirkel en goals kon maken. Diep vanuit de hoek wist Annemarie Sens ook haar doelpuntje mee te pikken door de bal over 't kupke van de keepster te gooien. Door goed samenspel wisten Gitte Vanhout, Alisha de Wit, Veerle van Abeelen en Lieke van Rooij in de eerste helft nog een aantal keer te scoren. Ruststand 12-12

Ook in de tweede helft bleef H.C.B.'92 goed hun eigen spel spelen en wist Liza van Rooij Veerle van Abeelen mooi vrij te spelen op de cirkel waardoor zij kon scoren. Helaas door cirkel verdedigen moest H.C.B.'92 een penalty incasseren, deze werd door keepster Mary Swinkels gestopt. Ook H.C.B.'92 kreeg een penalty mee in de aanval, Lieke van Rooij benutte deze goed door de bal tussen de benen van de keepster te gooien. Beide teams bleven gelijk opgaan, aan beide kanten werd er goed verdedigd. Manon Foolen kwam vanuit een vrije worp omhoog en kon de bal mooi laag in het doel plaatsen. Anouk Schellekens wist de verdediging te verassen door een mooie schijnbeweging, stand 18-16. In de slotfase wist H.C.B.'92 de eindzege over de streep te trekken door mooie goals van Annemarie Sens, Veerle van Abeelen, Gitte Vanhout en Alisha de Wit.
H.C.B.'92 heeft een mooie pot handbal laten zien en hebben fantastisch samengespeeld als team. Eindstand 23-21.

Uitslagen 26-27 maart
HCB'92 DS1 - The Flyers DS1            23-21
HCB'92 DA1 - Heerle DA1                   22-20
HCB'92 R1 - Ventura R1                     16-4
C.S.V. Handbal R2 - HCB'92 R1         12-12

Programma 2-3 april