Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

HCB`92 DS1 - HABO DS3
 

 

HCB’92 ruime winst op Habo’95 DS3

Zondag 10 oktober mochten de dames uit Boxtel het opnemen tegen het team van Habo’95 uit Boekel. De Boxtelse verdediging stond aan de beginfase van de wedstrijd niet goed en HCB’92 moest aan de noodrem trekken zodat het een penalty tegen kreeg die Boekel verzilverde en de stand daarmee op 0-1 bracht.

Het antwoord daarop kwam vrij snel van Anouk Schellekens die vanuit de opbouw de bal in de kruising schoot en de Boxtelse dames daarmee op gelijke stand bracht. De teams waren aan elkaar gewaagd en het ging de eerste helft gelijk op. Boekel profiteerde van de fouten in de Boxtelse verdediging en kwam op lichte voorsprong. Annemarie Sens kon vanuit de opbouw instarten en de bal hoog in de hoek plaatsen zodat HCB’92 aan kon sluiten. De dames gingen de kleedkamer in met een ruststand van 8-8.
Na de onderbreking werden de tips van coach Anita van Rooij goed opgevolgd; snelle aanvallen spelen en de ruimte zoeken voor de cirkelloopster. Door het goede samenspel kon er vanuit beide hoeken gescoord worden door Alisha de Wit en Gitte Vanhout. Ook lag er ruimte om de cirkelloopster aan te spelen en kon Veerle van Abeelen afronden en HCB’92 uit laten lopen naar 13-9. Vervolgens onderschepte Lieke van Rooij de bal en kon met een mooie lob de Boekelse doelvrouw passeren. Liza van Rooij pikte ook haar doelpunt mee vanaf de cirkel en Boxtel liep uit naar 18-9. In de  verdediging werd er goed samengewerkt en goede rugdekking gegeven zodat doelvrouw Manon Foolen niet gepasseerd kon worden door Habo’95.

In de slotfase liep HCB’92 uit door diverse goede aanvallen op te zetten en werd er makkelijk de vrije speelster gevonden die kon afronden, zodat de scheidsrechter de wedstrijd na de speeltijd af kon fluiten met een eindstand van  25-11 waar HCB’92 tevreden mee kon zijn na een goed gespeelde wedstrijd.

Uitslagen 9-10 oktober
 

HCB'92 DA1 - H.V.M. DA1                                9-20
HCB'92 DS1 - Habo'95 DS3                             25-11
VHC'13 HA1 - Zephyr/HCB'92 HA1                   17-9

Programma 16-17 oktober

17 oktober
Zephyr/HCB'92 HA1 - Apollo HA1                     10.30 uur (De Dioscuren, Schijndel)
Blauw Wit DC1 - HCB'92 DC1                           11.00 uur (De Schutskamp, Den Bosch)
Desk DA1 - HCB'92 DA1                                  13.55 uur (De slagen, Waalwijk)


Bron :www.hcb92handbal.nl
Meer HCB`92 handbal nieuws >>>>


10-10-2021
 
 
HCB`92 DS1 - HABO`95 DS3
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)