&

Jupiter’75 DS2 - HCB’92 DS1

HCB’92 DS1 laten punten over aan Jupiter’75 DS2

Op zaterdagavond 12 maart reisden de dames van HCB’92 af naar de dames van Jupiter in Eersel. Voorafgaand aan de wedstrijd werd er afgesproken met een 6-0 verdediging te starten. Dit pakte goed uit waardoor de dames van HCB’92 na 10 minuten met 0-3 voorstonden.

De goals kwamen voort uit een snelle aanval en vrije worp die goed werden afgerond door Veerle van Abeelen en Annemarie Sens. Hierna kwamen de Eerselse dames op gang en wisten door middel van hun snelle spel verschillende malen te scoren. Hierdoor trok de uitploeg ook enkele keren aan de noodrem, waardoor er aan Jupiter penalty’s werden toegekend. Anouk Schellekens wist met een mooie stuitbal vanuit de hoek te scoren. Hierdoor gingen we de rust in met een 11-4 achterstand.

In de eerste helft lanceerde Jupiter de opbouwers waardoor zij tot scoren kwamen. Ook Jupiter moest aan de noodrem trekken, waardoor HCB’92 penalty’s mee kregen. Die werden verzegeld door Annemarie Sens en Veerle van Abeelen. Jupiter bleef op tempo spelen en wist dan ook verschillende keren daardoor te scoren. De Boxtelse dames wisten de bal te onderscheppen, waardoor ook zij een snelle aanval konden spelen en die dan ook goed afgerond werden door Gitte Vanhout. HCB’92 zette een wissel op, waarbij Lieke van Rooij de tegenstanders verraste met een variatie en een afstandsschot die via de paal achter de Eerselse keepster belanden. De eindstand was 22-10 en daardoor bleven de punten helaas in Eersel.

Uitslagen 12-13 maart
Dynamico DC3 - HCB'92 DC1                13-12
Jupiter'75 DS2  - HCB'92 DS1                22-10

Programma 19-20 maart