Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Wiitenhorst - HCB`92
 

 

Handbalsters HCB’92 verliezen nipt van de dames van Wittenhorst.

De speelsters van H.C.B.’92 hebben zaterdagavond 2 oktober in Horst met een minimaal verschil verloren. Na het laatste fluitsignaal stond er een stand op 10 – 9 op het scorebord.

HCB’92 vertrok zaterdag met maar 8 speelsters richting Horst om een wedstrijd te spelen tegen de dames van Wittenhorst. De Boxtelse dames en Wittenhorst waren aan elkaar gewaagd. Lieke van Rooij maakte het eerste doelpunt een penalty werd gemist maar in de rebound wist ze de bal mooi op te pakken en in het net te leggen van de tegenstander. De verdediging aan Boxtelse kant stond goed en er werd goed samengewerkt. Na 10 minuten werd de 1 – 1 gemaakt door de tegen partij.
De dames van HCB’92 bleven goed druk uitoefenen door goed te bewegen en wissels in te zetten. Dit resulteerde in mooie uitgespeelde kansen door Veerle van Abeelen en Alisha de Wit. Maar ook de dames uit Horst bleven scoren wat de ruststand op 5 – 5 bracht.

In de tweede helft knokte beide ploegen voor elk punt. Er werden een paar mooie kansen gecreëerd maar hier rolde geen doelpunt uit. De dames van Horst wisten wel 3 keer te scoren. Door een val tijdens de verdediging viel Anouk Schellekens uit met een blessure aan haar knie. HCB’92 moest zonder wissels de wedstrijd verder spelen. Maar door een paar keer mooi de bal te onderscheppen en een snelle aanval te maken met Anouk Foolen en Lieke van Rooij werd de stand 9 – 8. Daarna wisten de dames weer de bal te onderscheppen en wist veerle van Abeelen het net te vinden en de stand gelijk te trekken.  Maar ook de dames van Wittenhorst gaven niet op en benutte een penalty. HCB’92 kreeg nog een laatste kans maar helaas belande deze bal op de paal. De dames van HCB’92 hebben hard gewerkt en mooi samen gespeeld het was alleen jammer dat we de stand niet meer gelijk konden trekken. De eindstand werd dan ook 10 – 9.

Bron :www.hcb92handbal.nl
Meer HCB`92 handbal nieuws >>>>


02-10-2021
 
 
 
Handbalsters HCB’92 verliezen nipt van de dames van Wittenhorst.
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)