Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Blauw Wit DS1 - HCB’92 DS1
 

 

HCB’92 DS1 nam het op tegen Blauw Wit DS1

Zondag mochten de dames uit Boxtel het opnemen in de veldcompetitie tegen het team van Blauw Wit uit den Bosch. HCB’92 startte goed; Liza van Rooij werd al snel op de cirkel mooi vrijgespeeld en zette het eerste punt op het scorebord. Vervolgens kon ook Gitte Vanhout aangespeeld worden na haar instart over de cirkel en plaatste de bal met een stuitbal in het net. Blauw Wit antwoordde met snelle aanvallen en de verdediging van HC’92B had moeite met de ondergrond om bij elkaar aan te sluiten en veroorzaakte een penalty die, ondanks goed keeperswerk van Mary Swinkels, door Blauw Wit werd benut. Ook de Boxtelse dames kregen een penalty toebedeeld die door Lieke van Rooij werd benut. De teams waren aan elkaar gewaagd en in de eerste twintig minuten van de wedstrijd vielen de doelpunten aan beide kanten. Alisha de Wit wist de bal vanuit de hoek achter de doelvrouw te plaatsen en Blauw Wit liep daarna uit met snelle aanvallen en wist doelpunten te maken vanuit de hoeken en de ruststand te brengen op 10-5.
HCB’92 ging na de rust vol goede moed verder en Tess Berkien verraste de Bossche doelvrouw met een mooi afstandsschot.  Ook Annemarie Sens scoorde met een afstandsschot zodat de stand 13-7 werd. Blauw Wit bleef aanvallen op tempo spelen en kon daarmee de verdediging van de uitploeg passeren. HCB’92 bleef de aanval opzetten en wissels inzetten maar kon geen grip op de wedstrijd krijgen. Alisha de Wit wist aan het slot van de wedstrijd nog een penalty te benutten en bracht de eindstand op 21-9.

Uitslagen 11 - 12 juni
PSV Handbal DC2 -  HCB'92 DC1               11-22
Blauw Wit DS1 - HCB'92 DS1                       21-9
Dynamico DA1 - HCB'92 DA1                       Afgelast
VHC'13 HA1 - Zephyr/HCB'92 HA1              Afgelast

Programma 18 - 19 juni
19 juni
HCB'92 DC1 - Swift DC1                               10.10 uur (Pius X, Liempde)
HCB'92 DA1 - Desk DA1                               11.25 uur (Pius X, Liempde)
HCB'92 DS1 - S.C. Elshout DS1                   12.50 uur (Pius X, Liempde)

 
 


12-06-2022
 
 

Blauw Wit DS1 - HCB’92 DS1

 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)