&

HCB’92 DB1 - Avanti DB1

HCB’92 DB1 verslaat Avanti DB1 in sporthal PIUS X

Op 12 september om 10:50 uur stond de wedstrijd tussen HCB’92 en Avanti op het programma. De wedstrijd begon met een doelpunt voor Avanti. Maar doordat HCB’92 snel speelde maakte Anouk Foolen 3 doelpunten.

Waardoor de tussenstand op 3-2 kwam. Avanti kwam terug en scoorde de 3-3. Door een snelle aanval, scoorde Tess Berkien de 4-3. HCB’92 liet Avanti even lopen, waardoor de stand 4-5 werd. Maar daar kwam snel verandering in, want Anouk Foolen scoorde de 5-5 en Tess Berkien scoorde de 6-5 en 7-5. Anouk Foolen scoorde nog 2 keer, waardoor het 9-6 werd. Tess Berkien scoorde het laatste doelpunt van de eerste helft. De stand bij rust was 10-6 voor de Boxtelse dames. Elisa van de Laar stond de hele wedstrijd in het doel goed te keepen. In de tweede helft scoorde Avanti eerst 2 doelpunten. Waardoor het 10-8 werd. Maar door 2 knappe goals van Lieke Roovers vanaf de cirkel werd de stand 12-9. Ook Anouk Hermans en Jorien Strik scoorde, waardoor de stand 14-9 werd. Doordat Anouk Foolen 2 keer goed instartte, scoorde ze 2 keer. De stand was 16-10. Door een mooie aanspeel bal van Lincy van Tilburg scoorde ook Anouk Hermans een knappe goal. De laatste 2 doelpunten werden gemaakt door Anouk Foolen en Tess Berkien. De eindstand was 19-15 in het voordeel van HCB’92.