&

Bergeijk DB1 - HCB’92 DB1

HCB’92 DB1 speelt mooie wedstrijd tegen Bergeijk DB1

Zaterdag 3 oktober mocht HCB’92 een wedstrijd spelen tegen Bergeijk. HCB’92 begon met een sterke verdediging. Anouk Foolen kon met een mooi schot op goal de stand al snel op 0-1 zetten. Hierna maakte Tess Berkien ook een mooie goal en was de stand 0-2.

Met nog een mooi schot van Tess Berkien was het alweer 0-3. Maar HCB’92 verzwakte vervolgens een beetje waardoor Bergeijk er 2-3 van kon maken, maar Anouk Foolen antwoorde hierop met een fraaie goal. Bergeijk zag ook weer kansen en maakte er 4-4 van wat ook meteen de rust stand was.
Na de rust begon HCB’92 weer met goede moed. Jorien Strik maakte er dan ook snel 4-5 van. En ook Anouk Foolen maakte nog twee mooie goals waardoor het 4-7 werd. Hierop antwoorde Bergeijk met nog een doelpunt. Anouk Foolen zorgde er al snel voor dat het 5-8 werd. Bergeijk scoorde nog een keer maar Jorien Strik maakte hierna snel weer een goal wat de stand 6-9 maakte. Vervolgens zag Foolen haar kans en ze maakte er dan ook drie achter elkaar wat de stand op 7-12 bracht. Jorien Strik en Tess Berkien zagen nog kansen en zorgde er voor dat het 8-14 werd. Na een mooie wedstrijd te hebben gehandbald heeft HCB’92 gewonnen met 8-14.