&

DOS’80/Olympia’89 DA1 - HCB’92 DA1

HCB’92 DA1 verliest van DOS’80/Olympia’89 DA1

Op zaterdagavond 4 januari 2020 stond voor de DA1 van HCB’92 de wedstrijd tegen DOS’80/Olympia’89 DA1 in Heesch op het programma. Een bekende tegenstander voor HCB’92 en daarom was iedereen erg alert.

De Boxtelse dames begonnen niet zo goed aan de wedstrijd, al snel was het namelijk 3-0 voor de dames uit Heesch. Door deze 3 doelpunten werden de Boxtelse dames wakker geschud en kwam er een sterkere verdediging te staan. Ook kregen Anouk Foolen en Veerle van Abeelen kans om te scoren waardoor de stand 4-3 werd. De Boxtelse dames kregen er vertrouwen in en begonnen steeds beter samen te werken, zowel de verdediging als aanval stond nu goed. Door tempo te maken kon ook Anouk Schellekens een doelpunt maken. In de eerste helft maakte zowel DOS’80/Olympia’89 als HCB’92 nog enkele goals en zo werd de ruststand 13-8 in het voordeel van DOS’80/Olympia’89.

Na rust begon HCB’92 goed met 2 doelpunten van wederom Anouk Foolen en Veerle van Abeelen. Ook Lieke van Rooij maakte een mooi doelpunt van afstand en daardoor kwam de stand op 11 doelpunten voor HCB’92. Na nog 2 doelpunten van DOS’80/Olympia’89 maakte ook Anouk Hermans nog een mooie goal. In de tweede helft gingen DOS’80/Olympia’89 en HCB’92 redelijk gelijk op. Na nog 1 doelpunt van Anouk Foolen eindigde de wedstrijd met een doelpunt van Veerle van Abeelen. De eindstand werd hierdoor 22-15 in het voordeel van DOS’80/Olympia’89. De dames uit Boxtel hebben een leuke pot gespeeld en gingen daarna nog lekker van hun zaterdagavond genieten.