&

HCB’92 DB1- Elshout DB1

HCB’92 DB1 kopje onder tegen Elshout DB1

Zondag 26 mei stond de wedstrijd tussen HCB’92 en Elshout op het programma. De boxtelse dames beginnen goed aan de wedstrijd Lieke van Rooij scoort een penalty maar Elshout zet een snelle aanval op en scoort de gelijkmaker. Dan loopt Elshout loopt uit tot 1-6. Anouk Foolen stond goed te keepen en gooit een break naar Tess Berkien die deze keurig afrond. De ruststand is 2-7.

Na de rust staat Lieke van Rooij in goal. Elshout begint de tweede helft erg sterk en loopt uit tot 2-9. Jytte Brus zet een goede loopbeweging in waardoor er een gat in de verdediging komt voor Jorien Strik die hier heel goed gebruik van maakt en de stand op 3-9 zet. Tess Berkien scoorde een penalty en Lieke van Rooij gooide vanuit de goal een mooie break aan die Tess Berkien goed benut. Elshout liep uit tot 5-19. In de laatste tien minuten scoorde Anouk Foolen nog en bracht de eindstand op 6-20 in het voordeel van Elshout.

Uitslagen 25-26 mei
HCB'92 DB1 - Elshout DB1                     6-20
Zephyr/HCB'92 HB1 - Bedo HB1          11-21
HCB'92 D1 - E.H.V. D3                           11-11

Programma 1-2 juni