&

HCB'92 - Elshout

HCB'92 DS1 begint veldsiezoen met overwinning op Elshout

Zondagochtend 26 augustus begon voor de dames van HCB'92 het seizoen. Als een nieuw team en nog ongetraind ging HCB'92 de wedstrijd in. Het eerste doelpunt werd gemaakt door Annemarie S. nadat de welbekende "Oktober" wissel werd ingezet. Linda Z. wist het tweede doelpunt voor HCB'92 op het scorebord te zetten.

Door goed verdedigingswerk aan de kant van HCB'92 duurde het lang voordat Elshout het eerste doelpunt kon scoren.  Ellen P. wist Liza R. aan te spelen op de cirkel, die mooi draaide en het doel wist te vinden, stand 3-1.

Met een hard afstandsschot wist Daniëlle T. het vierde doelpunt te maken. HCB'92 verslapte iets in de verdediging waardoor Elshout een aantal keer kon scoren.  Liza R wist voor HCB'92 het laatste doelpunt voor rust te maken vanaf de cirkel, ruststand 5-7. HCB'92 begon na de rust sterk in de verdediging waardoor Elshout niet meer wist wat ze moesten doen. Het eerste doelpunt na rust werd gemaakt door Liza R, nadat zij goed doorging en tussen verdediger 2 en 3 insprong. Het 7e doelpunt werd gemaakt vanuit een penalty die toegekend was aan Gitte V. en welke Manon F. benutte. Door de sterke verdediging en het goede keepers werk van Inge B. wist Elshout niet te scoren.

Manon F. wist een aantal keer de bal te onderscheppen waardoor zij een break-out kon lopen en af kon ronden. HCB'92 kon uitlopen nadat Linda Z. en Annemarie S. beide de bal in de kruising gooiden, stand 11-7. Elshout wist nog drie keer te scoren met lage stuit ballen. Hèlen B. maakte de stand 12-9 door een snelle break-out te lopen en ook Gitte V. kon een snelle break-out lopen, en maakte zo het dertiende doelpunt. Vanaf haar favoriete plek, de linkerhoek, wist Hèlen B. nog een goal te maken.
Voor het eindsignaal benutte Annemarie S. nog een penalty, eindstand 15-9.
HCB'92 heeft een goede wedstrijd gespeeld en is het seizoen goed begonnen!

Programma 1-2 september
2 september (thuiswedstrijd De Dioscuren, Schijndel)