&

HCB’92 DB1 - Swift DB1

HCB’92 DB1 schade te beperkt tegen koploper Swift DB1

Zaterdagochtend 17 november moesten de meisjes B aantreden tegen Swift. Een pittige tegenstander, Ze staan op de eerste positie, en in 6 wedstrijden al meer dan 140 goals gescoord. De opdracht was dus ook de aanval van Swift zo snel mogelijk proberen af te breken.

Dit werd door het gehele team goed opgepakt, waardoor het in de rust nog maar 0-9 was. Boven verwachting. Na de peptalk in de rust, ging iedereen goed door met de opdracht. Ook konden ze nu een paar keer in scoringspositie komen door goed samenspel. De schade werd redelijk beperkt gehouden. Eindstand 5-22.