&

HCB'92 DB1 - Handbal Someren DB1

HCB'92 DB1 grijpt net langst een overwinning op Handbal Someren DB1

Zaterdag 2 februari ging de b-jeugd van start aan de wedstrijd. Ze stonden al snel achter met 0-2.  Maar al snel trokken Anouk schellekens en Anouk Foolen de stand weer in evenwicht. Er kwam een snelle aanval van Someren waarbij zij de score weer in hun voordeel zetten 2-3. Vanuit een vrijeworp maakte Anouk Foolen de 3-3. Someren liep uit naar 3-5. HCB92 kon weer bijblijven doordat Veerle van Abeelen en Anouk Foolen scoorde. HCB92 kreeg nog een penalty mee die Lieke van Rooij goed benutten, en voor de rust scoorde Veerle van Abeelen de gelijkmaker waardoor HCB92 de rust in ging met 8-8.

Na de rust maakte sommeren 3 doelpunten op een rij en met een snelle aanval van HCB92 kwam de stand op 9-11.  Veerle van Abeelen en Jorien Strik konden door snelle aanvallen het gat weer te verkleinen maar Someren maakt er weer eentje en zette de stand op 11-13. 2 doelpunten van Veerle van Abeelen en Anouk Foolen brachten de stand weer gelijk. HCB92 kreeg de tweede penalty mee en ook die benutten Lieke van Rooij goed. Anouk Foolen wist nog een keer te scoren waarmee ze voor kwamen te staan met 15-14. Helaas kwam Someren daar nog met 2 snelle aanvallen die werden benut waardoor de punten helaas niet in Boxtel bleven Eindstand 15-16.