&

HCB`92 DB1 - Bergeijk DB1

HCB’92 DB1 kopje onder tegen Bergeijk DB1

HCB `92 B jeugd startte zaterdag 6 oktober vol goede moed met aan de wedstrijd tegen Bergeijk.  De nadruk lag vooral op de verdediging, goed aanpakken zoals in de training was geleerd. Dit lieten de dames ook heel goed zien. De beide teams waren aan elkaar gewaagd, het ging redelijk gelijk op. De verdediging stond goed, waardoor Demi van den Aker ook een hele goede wedstrijd kon keepen. De ruststand was 3-5 in het voordeel van Bergeijk. De dames zette dit het eerste kwartier na de rust ook goed door tot een stand van 5-7.  De laatste 10 minuten gingen de kopjes wat hangen waardoor Bergeijk kon uitlopen naar een eindstand van 5-11.

Uitslagen 6-8 oktober