&

HCB`92 D1 - Desk D1

HCB’92 D1 speelt goed ondanks blessures tegen Desk D1

De wedstrijd tegen Desk staat op de planning. Het is wat lastig omdat HCB`92 D1 wat geblesseerde hebben. Maar met de hulp van Luna van Uden en Robi Schoenmakers van de E jeugd moet het goed komen. HCB`92 D1 starten de wedstrijd en al snel blijkt dat de tegenstander een maatje te groot is.

HCB`92 D1 bleef echter ons best doen en met Fanni Török in de goal maken we er het beste van. Met de rust staan we achter met 0-9. In de rust wisselen HCB`92 D1 van keeper en neemt Lincy van Tilburg het over, het spel gaat beter echter lukt niet echt om in de wedstrijd te komen. Wel weet Robi Schoenmakers in de tweede helft het enige doelpunt voor HCB’92 te maken. De eindstand is 1-17 geworden. HCB`92 D1 heeft ondanks het verlies toch een leuke pot gespeeld