&

HCB’92 DS2 – Aristos DC3

HCB’92 DS2 wint van Aristos DS3

Zondag 11 maart stond DS2 klaar voor een wedstrijd tegen de dames uit Best. Er was al twee keer eerder dit seizoen tegen elkaar gespeeld, waarvan één wedstrijd gewonnen en één gelijk gespeeld. Winnen was dus mogelijk…

Liza van Rooij opende de score voor HCB’92 met een mooi sprongschot. Al snel daarna wist ook Gitte Vanhout te scoren vanuit de hoek. Annemarie Sens zorgde ervoor dat de score na 10 minuten 3-0 was. De dames van Aristos lieten het hier echter niet bij zitten en wisten ook drie doelpunten te maken door vanuit de hoek te scoren en door op de cirkel een schijnbeweging te maken. Daarna wisten zowel Annemarie Sens als Daniëlle Troeijen vanuit een vrije worp te scoren. Ook scoorde Daniëlle Troeijen een penalty, die was gegeven na een actie op Liza van Rooij op de cirkel. De eerste helft werd afgesloten met een afstandsschot van Ellen Persoons en een doelpunt vanuit de hoek van Daniëlle Troeijen. De ruststand was 8-4.

In de eerste 10 minuten van de tweede helft waren er kansen voor beide teams, maar werd het doel niet gevonden. Annemarie Sens zorgde voor het eerste doelpunt in de tweede helft door wederom te scoren vanuit een vrije worp. Liza van Rooij maakte voor de Boxtelse dames het tiende doelpunt door een rebound op te vangen. Vervolgens werd het harde lopen van Karin Schoenmakers beloond en wist ook zij het doel te vinden. Aristos DS3 kon toch een aantal keer het doel te vinden, met name vanuit de rechterhoek. De stand was inmiddels 12-7 toen Liza van Rooij de bal met een sprongschot precies in de kruising plaatste. Aristos wist hierna nog twee keer te scoren, maar ook HCB’92 was nog niet klaar met de wedstrijd. Het team werkte tot het laatste moment samen en wist zo een break van Aristos te voorkomen. Annemarie Sens sloot de wedstrijd met een doelpunt vanuit de hoek. Zo was de eindstand 15-9 in het voordeel van HCB’92 DS2.