&

Tremeg DC2 - HCB’92 DC1

HCB’92 DC1 verliest nipt uit tegen Tremeg DC2

HCB’92 begon zaterdag 20 januari met bal uit. Al snel nadat de wedstrijd begonnen was maakte Monique Dometilia de 0-1 maar lang bleef deze stand niet staan want Tremeg maakte direct de 1-1. Tess Berkien was goed in vorm en maakte maar liefst zeven doelpunten achter elkaar. Anouk Hermans maakte vlak voor rust het negende doelpunt. Russtand 5-9. De tweede helft startte HCB’92 met een nieuwe keeper (Monique Dometilia) in het doel. Anouk Foolen liet ook zien wat ze kon en maakte zes doelpunten in de tweede helft. Beide teams waren erg aan elkaar gewaagd maar de thuisploeg trok aan het langste eind door tweemaal meer te scoren. De eindstand 18-16.