&

HCB’92 DA1 – Internos DA2

HCB`92 DA1 geven goed partij tegen Internos DA2

Zondag 18 maart begon HCB’92 vol goede moed aan de wedstrijd tegen Internos. De verdediging van HCB’92 stond goed, waardoor Internos in de eerste paar minuten niet wist te scoren.
Het eerste doelpunt was voor HCB’92, door een break-out van Anouk Foolen. Ook Liza van Rooij en Tess Berkien wisten mooi vrij te komen en Lieke van Rooij benutte een penalty.
In de laatste minuten van de eerste helft verzwakte de verdediging van HCB’92 waardoor de dames van Internos meerdere keren wisten te scoren.
De ruststand was 8-10 in het voordeel van Internos.

In de tweede helft begonnen de dames van HCB’92 sterk in de verdediging. Internos wist niet meer zoveel te scoren maar ook de Boxtelse dames hadden moeite om het doel te vinden.
Door een paar mooie snelle aanvallen van Anouk Foolen, Liza van Rooij en Lieke van Rooij wisten ze nog een par doelpunten te maken. Ook Gitte Vanhout scoorde mooi vanuit hoek.
Ondanks de mooie aanvallen van HCB’92, werd er in de verdediging niet goed aangesloten waardoor Internos kansen kreeg en deze ook benutte. De eindstand was 15-17.
Ondanks de verloren wedstrijd hebben de dames van HCB’92 door goed samenspel een mooie wedstrijd gespeeld.