&

HCB’92 DA1 – Helios’72 DA1

HCB’92 DA1 verliest in eigen huis van Helios`72 DA1

Zondag 4 februari moesten de dames van HCB’92 het opnemen tegen de A1 van Helios. De dames begonnen niet zo goed aan de wedstrijd. Al snel stond het 0-3 voor Helios. Ook werd al snel de 4e goal tegen gemaakt door het niet goed aanpakken van HCB’92. HCB’92 ging beter verdedigen. Snel achter elkaar kon Gitte Vanhout 2 keer scoren. Ook stond Veerle van Abeelen sterk op de cirkel en wist na een duw toch nog de bal mooi de goal in te krijgen. HCB’92 verslapte weer een beetje en Helios’72 wist een paar mooie goals te maken door wederom niet goed aanpakken van HCB’92. Voor de rust wist HCB’92 nog 2 keer te scoren. Eenmaal door Anouk Schellekens die goed instartte en nog eenmaal door Lieke van Rooij. Ruststand: 5-9

Tijdens de rust gaf de coach, Elly Meulendijk, nog een paar goede tips om de verdediging beter neer te zetten. Na de rust ging het in een keer heel snel, Helios’72 liep veel breaks en er werden veel goals gezet. Door een onverwacht schot van Veerle van Abeelen werd de tussenstand 8-16. In de tweede helft stond de verdediging een stuk minder. Veel snelle ballen van Helios. Aan het einde van de wedstrijd scoorde Lieke van Rooij nog een keer. Hiermee werd de eindstand: 9-25.