&

E.M.M./Olympus DA1 - HCB’92 DA1

E.M.M./Olympus DA1 verslaat HCB’92 DA1 in Vlissingen

Na een lange autorit zondag 21 januari zijn de dames van HCB’92 DA1 aangekomen in Vlissingen om een handbalwedstrijd te spelen. Het eerste doelpunt was voor de tegenpartij omdat HCB’92 balverlies had. Al snel maakte Gitte Vanhout een doelpunt vanuit de hoek. Door een foutieve verdediging van E.M.M/Olympus kregen de Boxtelse dames een penalty.

Gitte Vanhout nam de penalty en scoorde. De thuisploeg was sterker en antwoorde hierop met  twee doelpunten. HCB’92 kreeg een penalty tegen maar keepster Manon Foolen hield deze bal keurig tegen. Manon Vriens scoorde met een afstandsschot in het doel. Veerle van Abeelen maakte voor rust nog een mooi doelpunt vanaf de cirkel. De meiden van E.M.M/ Olympus waren een stukje beter dus de ruststand was 15-6 in het voordeel van de thuisploeg.

In het begin van de tweede helft maakte Anouk Schellekens een mooie goal nadat ze goed doorgestarte met de bal. In de linkerhoek kon Gitte Vanhout nog twee mooie doelpunten maken. HCB’92 kreeg nog twee penalty mee omdat de tegenpartij foutief verdedigde. Een penalty zat niet door een dubieuze beslissing van de scheidrechter. De andere penalty zat wel, deze werd gemaakt door Gitte Vanhout. E.M.M/Olympus bleeft hun sterke spel doorzetten en maakten nog een paar mooie doelpunten. Onze vaste supporter, Oma Meulendijk, was ook meegereisd naar Vlissingen. De eindstand was 28-12