&

Tremeg - HCB`92 DS2

HCB`92 DS2 komt tekort tegen Tremeg

Afgelopen zondag 30 oktober moesten de dames het opnemen tegen Tremeg uit Gemert. In de beginfase van de wedstrijd stond de verdediging van HCB’92 niet goed. Door snelle aanvallen en goede afstandsschoten kwam Tremeg al vrij snel op een 4-0 voorsprong. Gastspeelster Jolanda van Gestel kon vanuit de opbouw scoren en bracht de marge daarmee op drie. Tremeg wist vaak de bal te onderscheppen en passeerden keer op keer de Boxtelse doelvrouw door snelle break outs. Een mooi afstandsschot van gastspeelster Inge Brom bracht de stand op 9-2. Tremeg bleef snelle aanvallen opzetten en daardoor moest de verdediging van HCB’92 keer op keer ingrijpen en werden er penalty’s toegekend door de scheidsrechter. De dames liepen bij de rust tegen een achterstand aan van 12-4.

Na de pauze kwamen de dames het veld in om een beter resultaat neer te zetten dan de eerste helft. Vooral de verdediging moest sluitend zijn. Helaas was dat niet het geval. De dames uit Gemert wisten keer op keer de vrije speelster te vinden die makkelijk kon afronden en daarmee was de voorsprong halverwege de tweede helft al opgelopen naar 19-5. Jeugdspeelster Gitte Vanhout pikte nog een goaltje mee maar uiteindelijk werden er in de slotfase van de wedstrijd veel tegengoals gemaakt door balverlies en foutief verdedigen. De eindstand werd uiteindelijk 27-7 in het voordeel van Tremeg.

Auteur: Ellen Persoons