&

MHV '81 DS3 - HCB`92 DS2

HCB`92 DS2 beschikt over te weinig schutters

Na een autorit van zo’n drie kwartier stond zondag 11 december HCB’92 dames 2 klaar voor een wedstrijd tegen MHV in Mill. De eerste twee goals waren er dankzij Wendy Schoenmakers en Daniëlle Troeijen. Maar ook MHV was op dreef en op de afstandsschoten had HCB’92 geen antwoord. De stand was inmiddels 2-3 toen Ellen Persoons een prachtige break-out liep die vervolgens door Hèlen Berkelmans werd afgemaakt. Wat een stunt! De verdediging aan de kant van HCB’92 stond helaas niet goed en ook de afstandsschoten bleven komen, waardoor de stand in de rust 8-3 voor MHV was.

Na een goede bespreking in de rust ging HCB’92 er weer helemaal voor. De verdediging ging nu veel beter! Helaas viel er na 10 minuten dan toch een goal voor MHV. Nu wisten ze te scoren vanuit de diepe hoek. Na 15 minuten gespeeld in de tweede helft stond de stand op 12-3. Toen was het de beurt aan HCB’92! Eerst wist Susan van den Berg te scoren via de binnenkant van de paal. Het volgende doelpunt werd gemaakt door Hèlen. Vervolgens wisten deze twee dames goed samen te werken en kon Hèlen nogmaals scoren door een goede sper van Susan. Na twee goals aan de kant van MHV was de eindstand bepaald. MHV won de wedstrijd met 14-6.

Auteur: Marianne Stoesser