&

Jupiter `75 A1 - HCB `92 A1

A jeugd HCB’92 verliest nipt van Jupiter´75

In sporthal de Kraanvogel te Eersel stond zondag 9 oktober de wedstrijd Jupiter´75 A1 tegen HCB´92 A1 op programma. Het eerste doelpunt van de wedstrijd was voor Jupiter’75. Daarna was HCB´92 aan zet, Lindy van Haaren wist Gitte Vanhout mooi aan te spelen waardoor het 1-1 werd.

Ondanks een goede verdediging van HCB´92 kwam Jupiter’75  er toch doorheen, en dat leverde enkele doelpunten op. Ruststand 5-1 voor thuisspeelsters. Na de rust begonnen de meiden van HCB’92 vol vertrouwen aan de tweede helft om de wedstrijd te doen kantelen, maar door onnodig balverlies kon Jupiter´75 in de break-out en van de stand 6-1 maken. Op dat moment in de wedstrijd werd het zelfs door niet goed te schuiven in de verdediging 7-1. Daarna was het Gitte Vanhout die vanuit haar hoekje wist te scoren 7-2.  Wederom wist Jupiter’75 de Boxtelse keepster te passeren. Door goed op te letten kon Veerle van Abeelen de bal onderscheppen wat een doelpunt opleverde en kort na deze actie was het weer Veerle die mooi werd vrijgespeeld op de cirkel, 8-4. Ook Lieke van Rooij wist te scoren. De achterstand slonk  want de verdediging bij HCB’92 zat goed dicht en in de aanval waren er veel meer mogelijkheden dan in de eerste helft. Aan beide kanten vielen nog doelpunten. Gitte Vanhout werd goed vrijgespeeld op de cirkel en scoorde 9-6, en de laatste goal voorJupiter’75  werd gescoord met een break-out. Eindstand 10-6. Iedereen heeft een lekkere pot gehandbald en Manon Foolen heeft super staan keepen.

Bron : HCB `92
 Auteur : Gitte Vanhout