&

HCB`92 E1 - White Demons E1

HCB`92 E-jeugd verliest gelijkwaardige wedstrijd van White Demons

Zaterdagochtend 15 oktober om 09.00uur begon de thuiswedstrijd van jongste HCB’92 team in competitie, de E-jeugd. De tegenstander was het tweede E-team van White Demons uit Berkel-Enschot. Fanni Törok had in de eerste minuut al meteen de mogelijkheid om de openingstreffer voor HCB’92 te maken wat net niet lukte. Robi Schoenmakers stond de eerste helft in de goal en maakte een goede start door direct de eerste bal op doel tegen te houden.

Het spel ging aardig gelijk op, het was leuk om te zien dat de kinderen veel plezier in het spelletje hebben, beide teams waren aan elkaar gewaagd. Dat was met name voor de HCB’92 E-jeugd een fijne ervaring. Ook scheidsrechter Gina Smulders gaf steeds goede uitleg over de spelregels. Halverwege de eerste helft viel dan toch het eerste doelpunt voor White Demons, daarna was het Fanni die met haar tweede schot op goal scoorde. Net voor de rust werd het nog 1-2. Bij E-jeugd is het een regel dat er per wedstrijd twee verschillende kinderen keepen en nu was het de beurt aan Jara Schoenmakers die hiermee haar zusje afloste. In begin van tweede helft maakte White Demons 2 treffers maar door een goede actie van Denise Steenbakkers kwamen de Boxtelse meisjes weer iets dichterbij, 2-4. HCB’92 kreeg nog wel een aantal kansen maar dat werden helaas geen doelpunten. Met nog paar minuten op de klok scoorde White Demons nog wel tweemaal waardoor de eindstand 2-6 werd. Het was een leuke wedstrijd voor de kinderen en het publiek en waarin HCB’92 heeft kunnen ervaren wat het is om een gelijkwaardige tegenstander tegenover zich te hebben.

Nu even paar weken rust ivm herfstvakantiestop maar op 5 november in de volgende thuiswedstrijd gaan ze er weer vol voor.

Auteur :Meindel