&

HCB'92 E1 - RED-RAG/Tachos E2

Moeizame wedstrijd HCB’92 E1 op RED-RAG/Tachos E2

Na de goed gespeelde wedstrijd van vorige week hadden de jongedames van HCB’92 E1 er weer zin in. Tegen RED-RAG/Tachos uit Waalwijk deze keer. Lenne vd Langenberg kwam het team versterken.
Al snel na aanvang van de wedstrijd was duidelijk dat HCB’92 E1 niet hun dag had. Door slordig balverlies en fanatiek verdedigen van Tachos was het binnen een paar minuten al 0-3. HCB’92 had veel moeite om elkaar en de vrije ruimte te vinden. Toch lukte het HCB’92 om Lenne in de hoek aan te spelen, waardoor zij de stand naar 1-3 bracht. Ook verdedigend lukte het HCB’92 niet om het dicht te houden en kon Tachos in de eerste helft nog 3x het doel achter keeper Denya vinden. Jara Schoenmakers en Fanni Török probeerden met mooie passeerbewegingen toch door de verdediging van Tachos door te dringen. Vanuit de opbouw lukte het Jara om hieruit 1x om te scoren.
Russtand2-6.

In tweede deel van de wedstrijd lukte het HCB’92 niet om in het spel te komen. Speelde rommelig.  Door fanatiek storen van Fanni  werd wel een aantal keer de bal onderschept, maar helaas voor HCB’92 lukte het niet om te scoren in de tweede helft. Tachos wist nog wel een paar keer te scoren, wat de eindstand naar 2-11 bracht. Een minpuntje op deze zaterdagmiddag was het onsportieve gedrag van de tegenstander, die steeds aan het mopperen waren op de scheidrechter dat ze niets mochten en tegen de meiden van HCB’92 dat ze weg moesten wezen, niet bij hun mochten staan of niet zo mochten verdedigen. Knap van HCB’92 speelsters dat ze hier niet op reageerden!

Auteur :coach Wendy