&

HCB92`92 DC1 - Handbal Someren DC1

C-jeugd HCB`92 wint in slotfase van Someren..

Lieke stond zaterdag 19 november in de goal ze hield er heel veel goede ballen uit. We stonden 0-2 achter tot dat de trefzekere Anouk Foolen de 1-2 maakte.Daarna trakteerde de bijna jarige Veerle zichzelf op een goal. Demi hield haar mannetje goed bij  zodat er  bijna niemand bij haar door heen kwam. Anouk Hermans speelde  Veerle en Anouk Foolen goed aan , zodat zij konden scoren. En Jorien startte goed in en had bijna gescoord. Aan het eind van de  eerste helft  verzwakte HCB’92 maar Anouk Foolen en Veerle maakte het goed door te scoren, ruststand 9-7 voor HCB’92.

In de tweede helft ging Veerle de goal in. Tess stond goed te verdedigen en Samantha liet de hoekspeelster van Someren er niet door heen komen, deze had ze in haar pocket. Demi had een paar hele mooie ballen gegooid alleen de paal en de lat werkte niet erg mee. Cirkelspeelster Anouk Schellekens scoorde maar liefs 2x achter elkaar. Ook Lieke scoorde mooi boven in het hoekje waar de keepster niet bij kon. Veerle stond de tweede helft goed te keepen en hield er mooie ballen uit. De laatste minuut stonden we voor tot dat er een break out volgde. De tegenstander ging 1 op 1 verdedigen . Aan het einde van de wedstrijd kon Anouk Schellekens zich vrij maken op de cirkel en maakte het winnende doelpunt  in de laatste 2 seconde. Eindstand 14-13. Ook willen we Gina Smulders bedanken voor het fluiten van de wedstrijd.