&

HCB'92 DC1 –  Aristos DC1

HCB’92 C-jeugd verliest van Aristos

Op zaterdagmiddag in sporthal PiusX begon HCB’92 de wedstrijd tegen Aristos uit Best.
De Boxtelse verdediging was meteen alert en in eerste gedeelte van de wedstrijd kwam Aristos er bijna niet door heen. Wat verderop in de wedstrijd maakte Aristos toch een aantal doelpunten. In de aanval was HCB’92 niet op haar best, er werd slechts eenmaal gescoord in eerste helft,  Anouk Hermans scoorde een mooi doelpunt vanuit de hoek. Ruststand 1-7.

Met goeie moed ging HCB’92 de tweede helft in om toch nog te winnen. Anouk Foolen, eerste helft gekeept en in de pauze geruild met veldspeelster Veerle van Abeelen, maakte de volgende HCB’92 treffer middels een strak laag schot  in de rechterhoek. Daarna scoorde Jorien Strik mooi vanuit de hoek. Aristos kreeg de nodige ruimte om ook te scoren en bouwde hun voorsprong uit. Dit beweeglijke team maakte het HCB’92 erg lastig, ze verdedigden offensief en het instarten van HCB’92 kwam niet uit de verf. Dat was ook de voornaamste reden waarom de meisjes uit nabijgelegen plaats geen moeite hadden met de thuisploeg. Anouk Schellekens maakte nog een mooie treffer, maar helaas was het niet genoeg. Eindstand 6-15.

Auteur: Veerle van Abeelen