&

HCB'92 D1 –  Helios'72 D3

HCB`92 D-jeugd benut de kansen niet goed genoeg

Zaterdag 25 maart stond in eigen huis de wedstrijd tegen Helios’72 op het programma. De vorige keer dat de D-jeugd tegen deze tegenstander uit Uden speelden, was de winst met miniem verschil voor HCB’92, dus op voorhand zou het een spannende wedstrijd kunnen worden.

De Boxtelse jeugd was compleet en konden de wedstrijd ingaan met twee  wisselspelers. Helios’72 won de tos en kozen voor de bal. HCB’92 moest meteen vanaf het fluitsignaal scherp zijn in de verdediging. Het duurde lang voor de eerste goal viel. Helios’72 opende de wedstrijd. HCB’92 kwam echter al vrij snel langszij door een mooie goal van Bart Strik.  Even later wist Tess Berkien het doel te treffen en stond HCB’92 voor met 2-1. Helaas ging het overspelen niet altijd vlekkeloos en hiervan profiteerde de tegenstander goed, ruststand 2-4.
In de tweede helft ging HCB’92 wat sneller spelen zoals besproken in de rust, hierdoor kon Jorien Strik een paar keer mooi vrij voor de keeper komen en ook Ive van den Langenberg kwam een paar keer mooi vrij voor goal op de cirkel, beide wisten echter niet te scoren. Uiteindelijk kon Tess met een afstandsschot de keeper te passeren wat de stand op 3-4 bracht.  Het lukte HCB’92 echter niet om de gelijkmaker te maken en Helios’72 scoorde nog een paar keer wat uiteindelijk een eindstand opleverde van 3-6.  Helaas verloor HCB’92 deze keer van Helios’72 maar het was wel een goede en leuk gespeelde wedstrijd.

Bron : HCB `92
Auteur : Bart van den Langenberg