&

HCB`92 D1 - Habo`95 D3

Eindelijk loopt het bij HCB`92 D1

Er staat weer een wedstrijd voor  de D jeugd op het programma, zaterdag 19 november thuis tegen Habo. We zijn weer allemaal van de partij dus twee wissels, dit is wel erg fijn.
In de stand tot nu toe staat Habo 3 plaatsen boven HCB’92..

HCB’92 start voorspoedig en al snel staan ze door goals van Waud, Jorien en Tess op 3-0.
Na een prachtige combinatie tussen Jorien en Ive weet Ive vanaf de cirkel netjes de bal over de keeper te gooien 4-0. Nu gaat het tempo wat terug en is HCB’92  niet meer zo fel op de bal, hier profiteert de tegenstander van en  komt bij weer tot 5-4.
Gelukkig herpakt HCB’92 zich en kan de voorsprong houden,  ruststand is nu 7-6.
Na de rust gaat het gelijk op en blijft HCB’92 door kei hard te werken en perfect samenspel in de verdediging op 1 puntje voorsprong. Door dat het team in  de aanval goed in beweging is  lukt het HABO niet om de thuisploeg vast te zetten. Helaas komt Habo een paar minuten voor tijd weer gelijk.
HCB’92 laat gelukkig de kopjes niet hangen en gaan vol voor de overwinning. Waud is de tweede helft gaan keepen en stuurt hier keurig zijn verdediging, hij blijft het team tot rust manen.  In het eindsignaal weet Bart de winnende goal te scoren wat de eindstand brengt op 12-11.
Iedereen inclusief Bart de coach is kei trots op dit resultaat. Eindelijk een wedstijd die goed liep.