Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

HCB`92 Blacklight handbal
 

 

Succesvolle tweede editie Black light handbal HCB`92

Zaterdag 14 januari jl. hield  handbalvereniging HCB'92 voor eigen leden met introduceés weer hun Blacklight toernooi in Sporthal PiusX te Liempde. In een geheel donkere zaal werd er gesport waarbij het enige licht afkomstig was van UV/blacklight lampen, door een gespecialiseerd bedrijf geplaatst.

Het gaf een zeer speciaal effect want alleen witte en fluorescerende materialen lichtten op. In diverse leeftijdsgroepen was er een programma samengesteld. Vanaf 15.30uur de jongste jeugd, die eerst wat balvaardigheden in verkapte spelletjes aanleerden om aansluitend nog onderling enkele korte wedstrijdjes te spelen. Ook was er een ruimte ingericht om een shirt te versieren en te schminken. De kinderen vonden dit ook een geweldige bezigheid en met hun eigen creaties waren ze zichtbaar in het donker en gingen ze handballen. Om 18.00uur had HCB'92 weer een primeur, want de eerste rolstoelhandbalwedstrijd in blacklight werd gespeeld, dit is tot op heden nog nergens in Nederland vertoond. De rolstoelen waren voorzien van fluorescerend materiaal en het was een mooi schouwspel. Na deze wedstrijd begon ook de Nieuwjaarsborrel in de kantine, ook voorzien van UV/blacklight lampen. HCB'92 organiseerde voor de tweede keer deze Blacklight activiteit met als combi een samenzijn van leden, ouders en partners. Onder het genot van een glaasje bubbel konden de aanwezigen genieten van de oudste jeugd met hun vrienden en vriendinnen die de avond afsloten met diverse onderlinge partijtjes in het donker.



Bron : www.HCB `92.nl
Auteur: Helen Brekelmans
Meer nieuws HCB`92 >>>>


14-01-2017
 
 
HCB`92 Blacklight handbal
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>


Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook



 

 
 

 

 

 
 



 
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)