&

HVM DS2 - HCB'92 DS2

Dames 2 HCB'92 onderuit tegen HVM

Afgelopen zondag 29 november  moest HCB'92 in de late namiddag aantreden tegen HVM. In de Amerhal werd het 14-8 voor de Madese dames. Met een sprongschot opende Ellen van Brummelen de score in het voordeel van de Boxtelse club. De middenopbouwster van HVM scoorde dwars door de verdediging heen, maar Janneke Eijkemans bracht HCB'92 vanaf de opbouw weer op voorsprong. De tegenpartij trok de score met een goal vanuit de linkerhoek weer gelijk. Na een (onterechte) benutte penalty en een doelpunt vanaf het midden stond HVM ineens voor met 4-2. Ellen van Brummelen scoorde vanaf het midden de 4-3, maar ook de Madese middenopbouwster wist wederom te scoren. Met een schot tussen de benen van de keepster door bepaalde Janneke Eijkemans de ruststand op 5-4.

Na rust was het HVM die het eerste doelpunt maakte. Janneke Eijkemans kon na een met zijn drieën goed uitgespeelde break-out de 6-5 maken. Hierna kwam het inmiddels welbekende na-rust-dipje, waardoor HVM uitliep naar 9-5. Dit keer rondde Yvonne Jennissen een break-out succesvol af: 9-6. Na wederom drie Madese doelpunten scoorde Janneke Eijkemans vanuit de voor haar onbekende rechterhoek de 12-7. Twee doelpunten van de HVM-hoekspeelster en een goed afgeronde break-out van Yvonne Jennissen zetten de eindstand op 14-8.

Auteur : Ellen van Brummelen