&

HCB`92 DS2 - White Demons DS3

HCB`92 DS2 verliest van White Demons uit Berkel-Enschot.

Zondag 24 jauari een thuiswedstrijd in de Sporthal Pius X tegen White Demons uit Berkel-Enschot. HCB’92 was helemaal compleet met hun eigen team en gemotiveerd de wedstrijd ingegaan. In het begin moesten ze nog even scherpstellen, waardoor White Demons de kans kreeg 2 keer te scoren vanuit hun linkeropbouw. Gelukkig wist Janneke Eijkemans dit goed te beantwoorden met een mooi doelpunt vanaf de cirkel. Helaas werd dit wederom afgestraft door 2 doelpunten vanaf de opbouw, wat de stand bracht op 1-4. Na een mooi opgezette wissel ‘Oktober’, wist Mandy van Abeelen het doel weer te vinden, wat de stand bracht op 2-4. Helaas werd ook dit doelpunt weer afgestraft door 2 doelpunten, stand 3-6. Hierna wist Ellen van Brummelen het doel gelukkig te vinden vanuit een mooi afstandsschot. Dit leek het verloop van de wedstrijd te worden, aangezien dit doelpunt wederom beantwoord werd door 2 doelpunten. Gelukkig wist Yvonne Jennissen dit te doorbreken en maakte een mooi doelpunt door de benen van de keeper. Janneke Eijkemans wist het spel van HCB’92 te belonen. Zij scoorde tweemaal, voordat HCB’92 de rust inging. Hierdoor bracht zij de ruststand op
6-8.
In de rust kregen de dames van invalcoach Ellen Persoons een peptalk en vol goede moed begonnen de dames weer aan de tweede helft. Mandy van Abeelen opende de tweede helft met een mooi afstandsschot vanuit de rechteropbouw. Helaas was dit het laatste doelpunt vanuit de kant van HCB’92. De Boxtelse dames trokken aan het kortste eind en White Demons ging een makkelijke tweede helft tegemoet. White Demons maakte dankbaar gebruik van de openingen in de defensie van HCB’92 en kregen alle ruimte om aan het doelsaldo te werken. Eindstand 7-18.

Auteur : Mandy van Abeelen