&

Elshout DS3 - HCB’92 DS2

HCB’92 DS2 verliest return tegen Elshout

Op zaterdagavond 12 maart moest dames 2 in Drunen tegen Elshout aantreden. Doordat veel basisspelers niet beschikbaar zijn op een zaterdag werd het Boxtelse team aangevuld met andere dames en zelfs jeugdleden Liza van Rooij en Bruni van de Biggelaar gingen mee. Het duurde even voor de eerste goal viel, en dat was in het voordeel van Elshout. Vanuit de rechterhoek wisten ze te scoren. Op identieke wijze viel ook het tweede doelpunt voor de thuisploeg.  Invalspeelster Inge Brom maakte met een ijzersterk onderhands schot de 2-1. Elshout wist nog drie keer te scoren, twee keer vanuit de hoek en één keer vanaf de cirkel. Daarna was het rust met een stand van 5-1.

De gelegenheidscoach, Martin van Nunen, sprak de dames in de rust positief toe. De dames waren goed bezig, maar mochten nog meer lef tonen en steviger aanpakken. Een goed voornemen voor de tweede helft! Blijkbaar had Elshout ook een goede bespreking gehad, ze wisten drie keer te scoren waardoor de stand 8-1 werd. Na een aantal pogingen wist Mandy van Abeelen het doel te vinden en scoorde ze het tweede doelpunt voor HCB’92. Uiteindelijk wist Elshout nog vier keer te scoren, waardoor de eindstand 12-2 was. Dames 2 wil alle invalspeelsters bedanken voor hun inzet bij deze leuke en sportieve wedstrijd!

Auteur : Marianne Stoesser