&

Helios’72 DB1- HCB ’92 DB1

HCB `92 B jeugd niet goed voorbereid tegen Helios

Zaterdag 20 februari aangekomen in Uden  kwamen de meisjes van HCB’92  erachter dat de shirtjes vergeten waren, gelukkig bood Helios’72 reserveshirts aan. HCB’92 begon chaotisch aan de wedstrijd, de verdediging stond niet sterk. Hierdoor kon  Heliios’72 drie keer vanaf de cirkel scoren. Ook kwam er nog een snelle aanval achteraan, en binnen een kwartier stond HCB’92 met 4-0 achter. Bruni vd Biggelaar wist voor de rust nog een vrije worp te benutten. Ruststand werd 6-1 in het voordeel van Helios’72.

Na de rust stond de Boxtelse verdediging sterker. Er werd feller verdedigd waardoor er twee keer twee minuten volgden. Ook kreeg HCB’92 vier penalty’s tegen waarvan keepster Manon Foolen er drie tegen hield. In de aanval wisten Gitte Vanhout, Bruni, Anouk Schellekens en Veerle van Abeelen ook nog het doel te bereiken. Eindstand op het scorebord na 50 minuten spelen was 14-7.  De uitslag doet vermoeden dat de meisjes uit Uden een stuk beter waren, echter HCB’92 liep tevreden van het veld, ze hadden goed gespeeld en van de koploper verliezen is geen schande.

Bron : HCB `92
Auteur : Liza van Rooij