&

HCB`92 DB1 - Tremeg DB1

Tremeg DB1 uiteindelijk te sterk voor HCB`92 DB1

Zondagochtend in thuishaven De Braken begon B-jeugd goed aan de wedstrijd tegen tegenstander Tremeg uit Gemert. De Boxtelse verdediging stond sterk. Het eerste doelpunt viel snel in het begin van de wedstrijd, gemaakt door Iris Schepens. Daarna werden er vele kansen niet benut door HCB’92. Tremeg deed dit wel waardoor de ruststand 1-3 in hun voordeel was.

Na de rust stond HCB’92 er niet, grootste deel van tweede helft was de organisatie achterin weg, er vielen veel gaten in de verdediging waar de bezoekers van profiteerden. In laatste fase van de wedstrijd hervatte HCB’92 zich door het goede verdedigingswerk van eerste helft weer terug in het spel te brengen. Helaas was er inmiddels al een te groot gat geslagen, en aanvallend was HCB’92 niet dreigend genoeg om Tremeg op verkeerde been te zetten en doelpogingen te creëren. Gitte Vanhout scoorde nog een mooi doelpunt vanuit hoekpositie. Eindstand 2-13

Bron : HCB `92
Auteur: Liza van Rooij