&

F jeugd Bergeijk - HCB`92

HCB `92 F jeugd speelt hun eerste competitiewedstrijd!

Zaterdagochtend 21 mei vertrok de jongste jeugd van HCB´92 met veel zin naar Bergeijk om daar hun allereerste wedstrijd te spelen. De Fjeugd van HCB´92 bestaat uit een groepje meisjes en 1 jongen.
De eerste helft ging Jort Berkien in de goal. HCB´92 kwam met 3-0 achter te staan door een paar knappe ballen van de tegenstander, maar Jort heeft er ook een paar mooi tegengehouden. Na een aantal keer zonder succes op goal gegooid te hebben, ofwel op de keeper of net naast de goal, wist Jara Schoenmakers 2x te scoren. Dit bracht de ruststand op 5-2.

Na rust ging Jara keepen. Ondanks een paar ballen mooi gestopt te hebben, en goed verdedigen door de rest van het Boxtelse team, wist Bergeijk nog wel een aantal keer te scoren. Fanni Török en Robi Schoenmakers hadden een mooi blok en Denise Steenbakkers kon de bal een aantal keer goed onderscheppen door op tijd uit te stappen. Ook HCB´92 wist aan de andere kant nog een paar doelpunten te maken. Fanni met een mooie lage stuit en Denise en Jort , goed aangespeeld door Sanne van der Steen, beide strak in de kruising.

Na een eerste wedstrijd waarin goed werd samengespeeld eindigde de wedstrijd met een stand van 9-5 in voordeel van Bergeijk.Als coach ben ik zeker trots op het samenspel en goede verdedigen van mijn team. Op naar de volgende wedstrijd!!

Uitslagen  HCB '92 21-22 mei 2016:
Bergeijk F2 -  HCB'92 F1                            09 - 05
Achilles'95 DB1 – HCB'92 DB1                             12 - 01
Handbal Someren D1 – HCB'92 D1             12 - 01
Programma HCB '92 28 mei 2016: 20 - 11