&

DOS’80 D3 - HCB`92 D1

HCB`92 D jeugd scoort er flink op los !

De carnaval zat zaterdag 13 februari bij enkele spelers nog in de benen. De eerste helft wilde het maar niet op gang komen, alles verliep erg traag, zowel aanval als verdediging. Hoewel Anouk Hermans toch wel een snelle spelhervatting had. Veerle van Abeelen, Lieke van Rooij en Anouk Foolen wisten toch hun doelpuntjes te maken zodat het gelijk op bleef gaan. Ook Bart Strik ging goed door in de hoek, een mooie bal over de keeper heen in de verre hoek. We gingen uiteindelijk de rust in met 4-11.

Tweede helft kwam Tess Berkien op gang. Iedereen zag haar nu wel vrij staan op de cirkel, ze scoorde wel 5X ! Ook het tempo ging aardig omhoog. Helaas werden de ballen van Ive van den Langenberg, Lotte Tholen en Jorien Strik geen doelpunten, maar waren het hele goede pogingen. Veerle wilde perse het twintigste doelpunt maken en startend vanuit verdediging stuitend naar overkant op het doel af. Raak! Lenne van den Langenberg stond haar mannetje in de verdediging. En Waud Berkien stond goed te keepen.

Toch nog een hele keurige uitslag 7-21