&

D jeugd Someren - HCB`92

HCB`92 D jeugd goed gespeeld tegen Someren

Zondagochtend 22 mei vertrok de HCB `92 D-jeugd naar Someren. Vanwege het slechte weer werd de wedstrijd verplaatst naar binnen. Eerste minuten werd er door beide teams om en om gescoord en ging het gelijk op. Daarna nam de thuisploeg wat afstand. In eerste helft waren Anouk Foolen, Jorien Strik, Tess Berkien en Anouk Hermans trefzeker, ruststand was 9-5 in voordeel van Handbal Someren.

In tweede helft van de wedstrijd hield Handbal Someren steeds een voorsprong van ongeveer 5 doelpunten, bij een stand van 12-6 verkleinde Anouk Foolen de stand door 4 x achter elkaar te scoren, daarna was de D-jeugd uit Someren weer aan zet en vergrootte wederom de marge. Tess en Bart Strik maakten allebei ook nog een mooi doelpunt en Waud Berkien, hele wedstrijd keeper in HCB´92 goal, kwam in een van de laatste aanvallen vanuit zijn doel mee naar voren en hij maakte de allerlaatste treffer.
Handbal Someren bleek een maatje te groot voor onze D-jeugd maar het team heeft zich kranig geweerd,  ondanks goed verdedigend werk met z´n allen werd de eindstand uit-eindelijk toch nog 20-11.

Bron : HCB `92
Auteur: Bart van de Langenberg