&

D-jeugd HCB’92 - Habo D2

Winst voor D-jeugd HCB’92 op Habo D2

Zaterdag 19 December , Habo’95 was de tegenstander. Dit team staat 1 plaats hoger op de ranglijst dan H.C.B. ‘92. Meteen bij de eerste aanval ging Habo’95  in een 3-3 verdediging staan.  Zeer moeilijk om doorheen te komen. Ook had H.C.B.’92 enkele afspeelfouten, waaruit Habo’95 kon scoren. Na heel veel aanwijzingen van de coach ging het halverwege de eerste helft goed lopen. Het ging gelijk op met de doelpunten. Met de rust was het dan ook 6-5 voor H.C.B.’92. De keeperswissel pakte goed uit. Na enkele break-outs liep H.C.B.’92 uit.  De verdediging stond de tweede helft ook beter. Habo’95 kwam er bijna niet doorheen. Ondanks het missen van een penalty wist H.C.B.’92 de punten in Boxtel te houden.

Eindstand 9-7.

Bron : HCB `92